Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.
 

Yhteystiedot

Ari Santaharju
ari.santaharju@evl.fi
0500836630

Gods Gas
Rongankatu 4

Satunnainen kuva

Onneksi olkoon! 

Olet päässyt ERINOMAISELLE leirille (nro 6), joka tulee yhdistämään sinua ja muita rippileirillesi osallistuvia läpi elämän. Se on hieno asia!

Rippikoulusi leirijakso on la 22.2.– la 29.3. 2020 Varalan urheiluopistolla.

Konfirmaatio Kalevan kirkossa la  7.3.2020 klo 13.

Hiihtoloma voi tuntua nyt kohtuullisen kaukaiselta asialta, kun ei joulukaan ole vielä mennyt, eikä edes vuosi vaihtunut, mutta siellä se kuitenkin on jo kulman takana odottamassa tullen aina päivä päivältä lähemmäksi!

Vaikka leiri pidetäänkin hiihtolomalla, niin rippikoulun käyminen alkaa tämän kirjeen myötä jo nyt

Jokaiseen rippikouluun kuuluu ennakkokäyntejä. Jokaisesta käynnistä pyydä omaan vihkoosi tms. käyntimerkintä joltain henkilökuntaan kuuluvalta. Tuo merkinnät tullessasi leirille. Lähdemme liikkeelle seuraavalla tavalla:

1. Vanhemmille infotilaisuus to 12.12. klo 18 -19 Seurakuntien talossa, Suurella Sydämellä klubilla, Näsilinnankatu 26, 1.krs.

2. Leiriläisten ensimmäinen yhteinen kokoontumisemme on infotilaisuus pe 13.12. klo 19 – 20. Ilta jatkuu liikuntakasvatustyön nuorteniltana klo 20 lähtien, mihin myös koko rippikouluryhmän odotetaan osallistuvan.

Kokoonnumme liikuntakasvatustyön nuorisotilassa osoitteessa Rongankatu 4 (Aleksanterinkadun ja Rongankadun risteys, ajoluiskaa kävellen parkkihalliin, seinässä Sons of Abraham-valomainos).Tavatessamme sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä leiriin ja ylipäänsä rippikoulun käyntiin liittyen ja saat myös tärkeää tietoa seuraavien kokoontumisten ajankohdista ja konfirmaatiosta.

3. Tuomiokirkossa su 15.12. klo 10 - 11 joululaulujumalanpalvelus, johon voit tulla koko perheen kanssa.

4. Ennen leiriä käy kahdessa jumalanpalveluksessa tai muussa seurakunnan järjestämässä tilaisuudessa. Paikan voit valita itse ja se voi olla missä päin Suomea tahansa. 

Tampereen seurakuntien tapahtumat löytyvät osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi.

5. La 1.2. klo 12 – 14  Kanttoreiden musapäivä Kalevan kirkon kirkkosalissa.

6. Leirille Varalan urheiluopistolle saavutaan la 22.2. klo 11 omilla kyydeillä. Kokoontuminen  Varalan päärakennuksen vastaanottoaulassa. Leiri päättyy la 29.2. noin klo 13.

7. Konfirmaatioharjoitus pidetään Kalevan kirkossa ti 3.3. klo 17 – 19.

8. Konfirmaatio Kalevan kirkossa la 7.3. klo 13 päättyen noin klo 14.30.

Konfirmoitavien siunaushetkeen on kummien tai nuoren muiden läheisten mahdollisuus osallistua.

Konfirmoitavat saapuvat paikalle klo 12.30. Albojen pukemisen jälkeen on ryhmäkuvaus Kuvahaka oy’n toimesta. Konfirmoitavilla on myös mahdollisuus yksittäiskuvaukseen. Tiedustelut ja yksittäiskuvavaraukset 032530111 tai 0400 723 668/Kuvahaka, asiakaspalvelu.

MUKAAN LEIRILLE VIIKKOA VARTEN

vaatteita oman käyttötavan mukaisesti
lisäksi urheiluvaatteet ja -jalkineet sisä- ja ulkoliikuntaa varten  sekä myös uima-asu
henkilökohtaiset lääkkeet
henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet
lakanat ja pyyhkeet ovat opiston puolesta, joten niitä ei tarvitse pakata mukaan

 

Urheiluopistolla on kahvio, josta on mahdollista ostaa kahvia, limsaa, jäätelöä ja pikku purtavaa eli halutessaan voi varata hieman rahaa mukaansa.

 

HUOM! Ennakkokäynnit täytyy olla hoidettuina leirijaksoon mennessä ja leirillä tarkastetaan osallistumismerkintänne eli pitäkää paperille ottamanne merkinnät hyvässä tallessa.

 

Rippikoulusi nettisivut tulevat osoitteeseen www.stplayers.com/riparit

 

Rippikoulu on yksi merkittävimpiä vaiheita nuoren elämässä, se on aikaa jolloin elämää mietitäänpintaa syvemmältä ja pohditaan omaa asemaa siinä. Sinulle opetetaan kristinuskoa, opit asioita rukouksesta, Raamatusta ja Jumalasta. Joskus voi tuntua tylsältä ja joskus aivan upealta. Ja joskus ei miltään. Niin se menee. Varmaa on se, että olet tervetullut!

Nähdään!

Terveisin rippikoulun opettajat,

Ari Santaharju, Merja Halivaara ja Jiri Santaharju

 

Ari Santaharju

050 0836630

ari.santaharju@evl.fi

Merja Halivaara

050 5875001

merja.halivaara@evl.fi