Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.
 

Yhteystiedot

Ari Santaharju
ari.santaharju@evl.fi
0500836630

Gods Gas
Rongankatu 4

Satunnainen kuva

Onneksi olkoon! 

Olet päässyt erinomaiselle leirille, joka tulee yhdistämään sinua ja muita rippileirillesi osallistuvia läpi elämän. Se on hieno asia!

Rippikoulusi numero on 5, leirijakso on la 23.2.– la 2.3.2019 Varalan urheiluopistolla. Konfirmaatio Tampereen tuomiokirkossa la  9.3.2019.

Hiihtoloma voi tuntua nyt kohtuullisen kaukaiselta asialta, kun ei joulukaan ole vielä mennyt, eikä edes vuosi vaihtunut, mutta siellä se kuitenkin on jo kulman takana odottamassa tullen aina päivä päivältä lähemmäksi!

Vaikka leiri pidetäänkin hiihtolomalla, niin rippikoulun käyminen alkaa tämän kirjeen myötä n y t!

Jokaiseen rippikouluun kuuluu ennakkokäyntejä ja me lähdemme liikkeelle seuraavalla tavalla:

1. Leiriläisten ensimmäinen yhteinen kokoontumisemme on infotilaisuus pe 7.12.2018 klo 19 – 20 jatkuen liikuntakasvatustyön nuorteniltana klo 20 lähtien, mihin myös koko rippikouluryhmän odotetaan osallistuvan.

Kokoonnumme liikuntakasvatustyön nuorisotilassa osoitteessa Rongankatu 4 (Aleksanterinkadun ja Rongankadun risteys, ajoluiskaa kävellen parkkihalliin, seinässä Sons of Abraham-valomainos).

Tavatessamme sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä leiriin ja ylipäänsä rippikoulun käyntiin liittyen ja saat myös tärkeää tietoa seuraavien kokoontumisten ajankohdista ja konfirmaatiosta.

2. Vanhempien infotilaisuus ti 11.12.2018  klo 18 -19 Seurakuntien talossa, Suurella Sydämellä klubilla, Näsilinnankatu 26, 1.krs.

3. Tuomiokirkossa su 16.12. klo 10 - 11 joululaulujumalanpalvelus, johon voit tulla koko perheen kanssa.

4. Ennen leiriä käy kahdessa jumalanpalveluksessa tai muussa seurakunnan järjestämässä tilaisuudessa ja pyydä työntekijältä tilaisuuden jälkeen siitä merkintä paperille. Paikan voit valita itse ja se voi olla missä päin Suomea tahansa. 

Tampereen seurakuntien tapahtumat löytyvät osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi.

5. Lauantaina 16.2.2019 klo 11.30 – 14.15 on diakoniapäivä osoitteessaSeurakuntien talo, Näsilinnankatu 26.

Näsin salissa esitellään diakoniatyötä kaikille ryhmille yhteisesti. Lopuksi kerrotaan Yhteisvastuukeräyskohteesta ja nuoret pääsevät kokeilemaan pienissä ryhmissä/pareittain lipaskeräystä. Kannattaa pukeutua  riittävän lämpimästi, sillä keräys tapahtuu ulkosalla.

6. Leirille Varalan urheiluopistolle saavutaan la 23.2. klo 11 omilla kyydeillä. Kokoontuminen  Varalan päärakennuksen vastaanottoaulassa. Leiri päättyy la 2.3. noin klo 13.

7. Konfirmaatioharjoitus pidetään Tuomiokirkossa keskiviikko 6.3.klo 17 – 19.

8. Konfirmaatio Tuomiokirkossa la 9.3. klo 12 päättyen noin klo 13.30.

Konfirmoitavien siunaushetkeen on kummien tai nuoren muiden läheisten mahdollisuus osallistua.

Konfirmoitavat saapuvat paikalle klo 11. Albojen pukemisen jälkeen on ryhmäkuvaus Kuvahaka oy’n toimesta. Konfirmoitavilla on myös mahdollisuus yksittäiskuvaukseen. Tiedustelut ja yksittäiskuvavaraukset 032530111 tai 0400 723 668/Kuvahaka, asiakaspalvelu.

TÄSSÄ TOIMINTAOHJEET JA INFOA KUVAUKSESTA:

 Olemme siirtyneet sähköiseen ilmoittautumiseen.

Kuvauksen ilmoittautumistunnus: XSJQVN

Kuvauksen ilmoittautumislinkki: https://www.kuvaverkkokauppa.fi/XSJQVN

Ilmoittautuminen kuvaukseen tulee tehdä hyvissä ajoin, viimeistään edellisenä iltana ennen kuvausta. Huomioikaa myös, että ilmoittautuessa tulee valita oikea rippiryhmä, näin teille tulee oikea ryhmäkuva. 

Kuvaukseen ilmoittautuminen ei sido kuvien tilaamiseen tai ostamiseen, se on vain lupa tulla kuvaan. 

Kuvauksen jälkeen saatte sähköpostitse kutsun verkkokauppaan, jossa voitte käydä valitsemassa parhaat kuvat ja tilata haluamanne tuotteet.

Mikäli haluatte vain ryhmäkuvan, tulee teidän silti ilmoittautua kuvaukseen ja käydä kutsun saatuanne tilaamassa ryhmäkuva. Emme toimita mitään kuvia ilman tilausta. 

Jos kuvaukseen ilmoittautuminen on jäänyt jostain syystä tekemättä, voi kuvaan siitä huolimatta tulla. Kuvaaja antaa silloin uuden ilmoittautumiskutsun ja ilmoittautuminen tulee tehdä tällä uudella ilmoittautumistunnuksella.

Muotokuvat  omissa vaatteissa tai alba päällä. Ota halutessasi oma kukka mukaan.

Mikäli kuvaukseen liittyen tulee kysyttävää ennen kuvausta, voitte olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne. 

Kuvahaka Oy
Rautatienkatu 21B, 5.krs
33100 Tampere
puh. 03 2530 111
asiakaspalvelu@kuvahaka.fi

MUKAAN LEIRILLE VIIKKOA VARTEN

vaatteita oman käyttötavan mukaisesti

lisäksi urheiluvaatteet ja -jalkineet sisä- ja ulkoliikuntaa varten  sekä myös uima-asu

henkilökohtaiset lääkkeet

henkilökohtaiset hygieniatarvikkeet

lakanat ja pyyhkeet ovat opiston puolesta, joten niitä ei tarvitse pakata mukaan

Urheiluopistolla on kahvio, josta on mahdollista ostaa kahvia, limsaa, jäätelöä ja pikku purtavaa eli halutessaan voi varata hieman rahaa mukaansa.

HUOM! Ennakkokäynnit täytyy olla hoidettuina leirijaksoon mennessä ja leirillä tarkastetaan osallistumismerkintänne eli pitäkää paperille ottamanne merkinnät hyvässä tallessa.

Rippikoulusi nettisivut tulevat osoitteeseen www.stplayers.com/riparit

Rippikoulu on yksi merkittävimpiä vaiheita nuoren elämässä, se on aikaa jolloin elämää mietitään pintaa syvemmältä ja pohditaan omaa asemaa siinä. Sinulle opetetaan kristinuskoa, opit asioita rukouksesta, Raamatusta ja Jumalasta. Joskus voi tuntua tylsältä ja joskus aivan upealta. Ja joskus ei miltään. Niin se menee. Varmaa on se, että olet tervetullut!

Nähdään!

Terveisin rippikoulun opettajat,

Ari Santaharju ja Merja Halivaara

Ari Santaharju

050 0836630

ari.santaharju@evl.fi

Merja Halivaara

050 5875001

merja.halivaara@evl.fi