Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.
 

Yhteystiedot

Ari Santaharju
ari.santaharju@evl.fi
0500836630

Gods Gas
Rongankatu 4

Satunnainen kuva

Joukkueen perusti Ari Santaharju 1988 Tampereen Hervannan seurakunnassa työskennellessään, josta toiminta myöhemmin laajeni kattamaan koko Tampereen aluetta ja tänä päivänä se on Suomen vanhin ja menestynein yhä toimiva seurakunnan joukkue, sekä kristillisen urheilukulttuurin omanlaisensa edelläkävijä.


St. Players on yli kaksikymmenvuotisen historiansa aikana kutsunut rippikoulun käyneitä nuoria ja aikuisia nuoria salibandyn ja futiksen avulla mukaan Tampereen seurakuntien toimintaan madaltaen monelta kynnystä osallistua myös muuhun kristilliseen nuorisotyöhön. Olemuksellaan joukkue on tuonut väriä ja taitoa kristilliseen urheiluun. Monen salibandyn liigapelaajan voi sanoa aloittaneen uransa Playersin riveissä ja useilla taitavilla tamperelaisilla jalkapalloilijoilla tiedetään olevan Players-taustaa.

Urheilullinen menestys ei ole ollut itsestäänselvyys, varsinkin alkutaivalta varjostivat lukuisat tappiot. Tästä huolimatta tai kenties juuri siksi St.Players tunnetaan hyvähenkisenä, aina loppuun saakka yrittävänä joukkueena.

Toimintaan on koko historian ajan kuuluneet myös St. Players Angels-cheerleaderit jotka ovat ansiokkaasti, äänekkäästi ja näyttävästi olleet mukana esiintymässä Playersin otteluissa.

St. Players Angels tarjoaa kaikille cheerleadingistä kiinnostuneille mielekkään mahdollisuuden harrastaa lajia ja osallistua Playersin toimintaan.

"MEIDÄT VOIDAAN VOITTAA, MUTTA ME EMME KOSKAAN HÄVIÄ"

St. Playersin motto muistuttaa, että on osattava vastaanottaa sekä voitot että  tappiot - niin pelikentällä kuin elämässäkin, koska meidän elämämme perusta  Jeesus Kristus kestää ja hyväksyy meidät niin voiton kuin tappionkin hetkinä.

"Jos me elämme, niin elämme Herralle ja jos kuolemme, niin kuolemme Herralle. Sentähden elimmepä tai kuolimme, niin me olemme Herran omat" Room 14:8