Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.
 

Yhteystiedot

Ari Santaharju
ari.santaharju@evl.fi
0500836630

Gods Gas
Rongankatu 4

Satunnainen kuva

Viikko-ohjelma

Tiistaisin klo 19-20.30 GG-Open

Perjantaisin klo 20-> God's Gas ja joka toinen viikko V.E.R.H.O

Sunnuntaisin klo 18-19 St.Playersin salibandytreenit Spiralilla

 

GG-Open on vapaata yhdessäoloa kavereiden kesken God's Gas:issä. Tarjolla pelejä biljardista tikanheittoon ja Aliaksesta Mustaan Pekkaan eli jokaiselle jotakin. Kisastudiot tilanteen mukaan!

Välillä keskitytään olennaiseen ja silloin pidetään Raamis. Se on tilaisuus jossa vedetään vähäksi aikaa vauhtia pienemmälle ja katsotaan miltä asiat näyttää Raamatun kannalta katsottuna ja opitaan kun opitaankin jotakin kaikkein oleellisimmasta asiasta. Kaikki isoskoulutuksessa olevat tapaat täältä. Vink ja Hox!

God's Gas on perjantaisin auki kaikelle kansalle aina yömyöhään tavoitteena tarjota ihmisille miellyttävä ajanviettopaikka jossa on halutessaan mahdollista saada myös tietoa Tampereen ev.lut.seurakuntien nuorisotyöstä keskustan alueella. Suomen komein nuorisotila, St.Playersin kotiluola ja Sons of Abraham MCC:n  kerhotila!

St.Playersin salibandytreenit Spiralilla on kaikille salibandya pelaaville miehille tarkoitettu koko kauden mittainen try out-vuoro ja miksei joillekin myös portti kisakoneeseen saakka.

Sons of Abraham MCC edustaa työmuotomme motorisoitua osastoa eli on kristillinen moottoripyöräkerho joka omalta osaltaan haluaa olla toimimassa asiamme hyväksi siellä missä bensa haisee, moottorit murisevat ja kansa kokoontuu!

Eikä siinä vielä kaikki! Näiden viikottaisten aktiviteettien lisäksi järjestetään V.E.R.H.O (eli vapaaehtoinen rukoushetki) säännöllisen epäsäännöllisesti ja osallistujien toiveet mahdollisuuksien mukaan huomioiden. Kun V.E.R.H.O järjestetään siitä ilmoitetaan erikseen Uutisissa.

Eikä siinä vielä kaikki! Seuraamme tarkkaan myös urheilumaailman tapahtumia ja kun huomaamme mielenkiintoisen ottelun tai kilpailun järjestämme God`s Gas:in tiloissa kisastudion johon kokoonnumme seuraamaan tapahtumia television välityksellä hyvässä seurassa. Luxusta!

Eikä siinäkään vielä kaikki! Seuraa ilmoituksia!