Päivän sana

28.03.2017 | Aam. 8:11

- Koittaa aika - sanoo Herra Jumala -
jolloin minä lähetän maahan nälän.
En leivän nälkää,
en veden janoa,
vaan Herran sanan kuulemisen nälän.
 

Yhteystiedot

Ari Santaharju
ari.santaharju@evl.fi
0500836630

Gods Gas
Rongankatu 4

Satunnainen kuva

TIEDOTE

Sporttiripari nro 30, 10. – 17.10. Varala. 

Konfirmaatio Kalevan kirkossa klo 10 yhtenä ryhmänä.

Konfirmaatioharjoitus ja valokuvaus (ryhmäkuva + mahdollisuus yksityiseen kuvaan) on 24.10. klo 11-14 Kalevan kirkossa. Tarkemmat ohjeet leirillä.

Jumalanpalveluskäynnit ennen leirijaksoa: 1.6. alkaen voidaan kirkoissa pitää jumalanpalveluksia, joissa saa olla läsnä korkeintaan 50 henkilöä. Ole ajoissa paikalla.

Mikäli sinulla on jäänyt jokin ennakkokäynti hoitamatta, voit korvata sen jumalanpalveluskäynneillä. Muista ottaa työntekijän kuittaus lappuun, josta ilmenee kirkko ja päivämäärä. Muista säilyttää lappu tai ota siitä heti kuva kännykkääsi. Ennakkokäynnit tarkistetaan leirijaksolla.

Siis ne kevään PERUUNTUNEET ennakkokäynnit pääsiäisenajan tilaisuuksien sekä toukokuussa pidettäväksi suunnitellun Seurakuntien salibandyn Sm-turnauksen osalta eivät aiheuta korvaavia toimenpiteitä.

Voit seurata päivittyviä tietoja www.stplayers.com sivuilta kohdasta rippikoulut. Sieltä löytyvät myös ulkoläksyt.


On ilo vahvistaa tieto siitä, että Varalan liikuntapainotteiset rippileirit pystytään toteuttamaan suunnitellusti. Ryhmäkokomme on siis alle sen suosituksissa mainitun 50 hengen enimmäismäärän eli siltä osin kaikki kunnossa.

Leirijakson aikana toki seuraamme koko ajan edelleen tilanteen kehittymistä ja toimimme niiden ohjeiden mukaan mitä viranomaisilta asiaan liittyen tulee.

Kyllä se tästä!

Ystävällisin terveisin,

Ari Santaharju ja Veli-Pekka Ottman

Olet päässyt ERINOMAISELLE leirille (nro 30), joka tulee yhdistämään sinua ja muita rippileirillesi osallistuvia läpi elämän! Se on hieno asia!


Vaikka meidän leirimme onkin vasta syksyllä, niin rippikoulun käyminen alkaa tämän kirjeen myötä sinulla jo n y t !


Jokaiseen rippikouluun kuuluu ennakkokäyntejä. Niin meilläkin. Niiden tarkoitus on tutustuttaa rippikoululaisia seurakuntaan.

Lähdemme liikkeelle seuraavalla tavalla:

1. Vanhempien infotilaisuus: 11.12. klo 18
Seurakuntien talo 2.krs, Näsilinnankatu 26.

2. Ensimmäinen tapaaminen 14.12. klo 18-19 liikuntakasvatustyön nuorisotilassa osoitteessa Rongankatu 4 (Aleksanterinkadun ja Rongankadun risteys, ajoluiskaa kävellen parkkihalliin, seinässä Sons Of Abraham-valomainos)

3.Joululaulukirkko sunnuntaina 15.12. klo 10 Tuomiokirkossa
Ota tilaisuuden päätyttyä selfie pastori Veli-Pekka Ottmanin kanssa ja säilytä kuva jotta voit näyttää sen leirillä ennakkokäyntien tarkistuksessa.

4. KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN PÄÄSIÄISAJAN ENNAKKOKÄYNNIT ON PERUTTU

Yksi PÄÄSIÄISAJAN SEURAKUNTATILAISUUS (esim. jumalanpalvelus, konsertti, näyttely). Paikan voit valita itse sieltä, missä pääsiäisen tietämissä satut olemaan. Osoitteesta www.tampereenseurakunnat.fi löydät kaikki järjestettävät tilaisuudet.

5. Kaksi jumalanpalveluskäyntiä ev.lut. jumalanpalveluksessa. Saat itse valita ajan ja paikan.

6.KORONAVIRUKSESTA JOHTUEN SEURAKUNTIEN SALIBANDYN SM-TURNAUS ON PERUTTU

Seurakuntien salibandyn Sm-turnaus pelataan 16.5.-17.5.
AutoCenter-areenalla (Korpikodinkatu 1) klo 11 alkaen, tule viikonlopun aikana katsomaan yksi ottelu ja pyydä ottelun toimitsijalta merkintä osallistumisestasi. 
Tarkempi otteluohjelma tulee leirisi nettisivuille.

7. Ulkoläksyt ( suoritetaan leirijakson aikana)
Ulkoläksyt löydät osoitteesta www.stplayers.com.

8. Leiri Varalassa 10.–17.10. 2020

9. Konfirmaatio Kalevan kirkossa sunnuntaina 25.10. klo 10.00. Ryhmän valokuvauksesta ja konfirmaation muista aikatauluista informoidaan leirillä.


Ohjeita leirille tuloa varten:
-Varalan urheiluopistolle saavutaan omilla kyydeillä, kukin haluamallaan tavalla ja kokoontuminen on KLO 11.00 sisällä Varalan päärakennuksessa, RECEPTIONIN läheisyydessä.
- Ryhmänjohtajat ovat paikalla ottamassa leiriläisiä vastaan ja majoittuminen huoneisiin tapahtuu ohjatusti. 
-Ota mukaan VIIKOKSI vaatteita ja lisäksi urheiluvaatteet sekä SISÄ- että ULKOLIIKUNTAA varten (JALKINEET ja UIMA-ASU mukaan lukien) 
-lakanat ja pyyhkeet on opiston puolesta 
-urheiluopistolla on kahvio josta on mahdollista ostaa kahvia, limsaa, jäätelöä ja pikku purtavaa eli kannattaa varata jonkin verran rahaa mukaan 
-henkilökohtaiset lääkkeet ja hygieniatarvikkeet mukaan
- muistiinpanovälineet

TÄRKEÄÄ!
Ennakkokäynnit täytyy olla hoidettuina leirijaksoon mennessä ja leirillä tarkastetaan osallistumismerkintänne eli pitäkää paperille ottamanne merkinnät hyvässä tallessa. 


Pyydä jokaisesta ennakkokäynnistäsi merkintä paperille (voit kerätä niitä johonkin vihkoon tai erillisille papereille, pääasia että pysyvät tallessa.) 


HUOM! Joululaulukirkosta ei tarvitse pyytää merkintää paperille vaan siihen osallistuminen todennetaan Ottmanin kanssa otetulla selfiellä.


Ennakkokäynneistä keräämäsi merkinnät luovutat leirillä omalle isosellesi. 


Paperista tulee ilmetä
· riparilaisen nimi
· käyntikohde ja -aika
· paikalla olleen työntekijän allekirjoitus nimenselvennyksin. 


Jos sinulla jää jokin etukäteissuoritus hoitamatta, ota VÄLITTÖMÄSTI yhteyttä opettajiin, niin sovitaan korvaava suoritus. Konfirmaation edellytyksenä on, että kaikki ennakkokäynnit tulee asianmukaisesti suoritettua. 


Omat rippikoulusivusi tulevat osoitteeseen; www.stplayers.com Mahdolliset tiedotteet tai ohjelman muutokset julkaistaan siellä. 


Terveisin,


Ari Santaharju ja Veli-Pekka Ottman 
ari.santaharju@evl.fi,puh. 0500 836 630 veli-pekka.ottman@evl.fi,puh. 050 5184869


Tampereen ev.lut. seurakunnat, Kasvatustyö, Rippikoulutoimisto, PL 226, 33101 Tampere • puh. 03 219 0 319 • www.tampereenrippikoulut.fi